Passage viert het gróótste verjaardagsfeest van Schiedam

 In Activiteiten

Zaterdag 3 september vieren de winkeliers van de Passage Schiedam groot feest. Van 11:00 t/m 16:00 uur zijn er allerlei gratis activiteiten voor jong & oud om het 25-jarig jubileum van de Nieuwe Passage te vieren. Er is een feestelijk ontbijt, een Meet & Greet met Alice en hét Konijn, een fotowall, suikerspinnen & popcorn én live muziek.

Gratis ontbijt
Alle entrees zijn versierd en je wordt welkom geheten door de vrolijke nummers van de Dixieband. De eerste 90 bezoekers kunnen in de vroege uurtjes aanschuiven voor een gratis ontbijt. Maar ben je iets later dan staat er een heerlijke petitfour met een bijpassend drankje voor je klaar. Voor de kids zijn er de hele dag suikerspinnen & popcorn. Winkelen doe je die dag in stijl, want bij binnenkomst krijg je uiteraard een feesthoedje en fijne (verjaardag)wensen.

Meet & Greet
Wie jarig is trakteert! Tijdens de Meet & Greet met Alice en hét Konijn krijgen de kinderen een fijne verrassing. Ook is er een ballonnenkunstenaar én een goochelaar op het Middenplein. Voor de échte muziekkenner is er een te gekke muziekbingo met Nederlandstalige en buitenlandse muziek.

Muzikale afsluiting met The Voice Kids
De dag wordt om 16:00 uur spetterend afgesloten met een optreden van The Voice artiesten Dolce Beringer, Merle van Beuvering én Menno Aben. Dat belooft een swingend uiteinde te worden.

Recent Posts

Leave a Comment