26 augustus – Opening Gallery of Ink

 In Nieuws

Zaterdag 26 augustus a.s. opent tattoo studio Gallery of Ink, in Passage Schiedam op nr. 9.
Bezoekers zijn vanaf 15:00 uur welkom voor een hapje en een drankje. Ook is er een spectaculaire loterij waarbij je een gift voucher t.w.v. een tattoo sessie kunt winnen bij één van de artiesten. De loten zijn zaterdag vanaf 12:00 uur verkrijgbaar in de studio voor €5. De prijswinnaars worden om 17:00 uur bekend gemaakt. (* kijk voor de actievoorwaarden op de IG pagina).

Gallery of Ink
Tattoo studio Gallery of Ink is meer dan alleen een plek om tatoeages te laten zetten. Het is een plek waar jij jezelf kunt uiten en jouw creativiteit kunt laten stromen. De getalenteerde artiesten zijn experts in het creëren van unieke ontwerpen die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Of je nu opzoek bent naar een kleine, subtiele tattoo of een groot kunstwerk.

De luxe studio is ontworpen met jouw comfort in gedachten, zodat jij je op je gemak voelt terwijl je jouw (nieuwe) tatoeage laat zetten. Ze gebruiken alleen hoogwaardige inkten en apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw tatoeage er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook lang meegaat.

 

Recent Posts

Leave a Comment