Win kaarten voor Romy & Julia

 In Activiteiten

Tijdens de kerstvakantie kun je traditiegetrouw genieten van een nieuw familiespektakel van De Stokerij in Theater aan de Schie! Dit jaar presenteren de makers Romy & Julia.

Win actie
De voorstelling draait van maandag 2 t/m vrijdag 6 januari om 19:00 uur en jij kunt GRATIS kaarten winnen! TAG JOUW BESTE VRIEND(IN) onder het FB & Instagram bericht van Passage Schiedam en maak kans op 2 gratis kaartjes.

Het verhaal
Deze vijfde familievoorstelling van De Stokerij Schiedam en Theater aan de Schie, met live muziek van Nieuwe Niks, gaat over twee star-crossed lovers: twee jonge mensen proberen uit te vinden wie ze zijn en wat ze voelen in een maatschappij die niet op ze zit te wachten.

Romy en Julia komen uit twee totaal verschillende Schiedamse families: de ene handelt in jenever, de ander in autobanden. De families worden van elkaar gescheiden door onbegrip en een vete die ouder is dan ze zich kunnen herinneren. Toch ontstaat juist hier de meest verboden liefde die alles op het spel zet. Kan de liefde overwinnen in een tijd waarin de samenleving niet meer open staat om te luisteren naar de jeugd?

Regisseur Koen Wouterse: “Romy & Julia wordt een ode aan de jeugd en aan de liefde in al zijn vormen, vol muziek, dans, zang. We gaan het leven, de fantasie, de rebellie vieren”

Met: Rosetta Drenth, Anne Rats, Rogier in ’t Hout en Sergio IJssel (beide bekend van Het Klokhuis), zestig Schiedamse spelers van de Jonge Stokerij en tien Schiedamse amateurspelers.

Recent Posts

Leave a Comment