Halloween in Schiedam

 In Activiteiten

Centrum Schiedam roept de hulp in van Spokenjagers!
In de Hoogstraat zijn vleermuizen, spinnen, slangen en wat al niet meer verstopt. De spokenjagers kunnen het niet alleen. Ze roepen de hulp in van de Schiedamse basisschool kinderen; ben je dapper en vol goede moed? Meld je dan donderdag 27 oktober tussen 16.00 – 20.00 uur bij de bus op de Koemarkt. Ga gewapend met je stempelkaart en de nodige dosis humor op pad.

Kom je verkleed?
Trek je verkleedkleren uit de kast, is het advies. Een tocht als deze doe je liever onherkenbaar niet waar? De verschillende activiteiten onderweg zijn leuk voor klein en groot. En natuurlijk hoeven de spokenjagers niets te betalen, ze helpen immers het centrum uit de brand. Daarvoor verdienen ze een dikke pluim!

Griezelige activiteiten
Verschillende ondernemers hebben voor hun deur of binnen griezelige activiteiten waaraan de kleine bezoekers kunnen deelnemen. Als de stempelkaart vol is, kunnen de kinderen bij de bus op de Koemarkt nog wat lekkers halen.

Zaterdag 29 oktober Halloween in de Passage
Ook in de Passage wordt Halloween gevierd. Op zaterdag 29 oktober a.s. kun je kids zich tussen 12:00 en 16:00 uur spooky laten schminken en meedoen aan een Halloween workshop; mini monsters maken.

Recent Posts

Leave a Comment

Brandersfeesten Schiedam 2022