Extra koopzondag tijdens Brandersfeesten

 In Activiteiten

Ook in de Passage Schiedam kun je dit jaar genieten van de Brandersfeesten. Speciaal voor dit jaarlijks terugkerend evenement opent het winkelcentrum op zondag 25 september extra haar deuren van 12:00 t/m 17:00 uur. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september is er volop live muziek tussen 12:30 en 16:00 uur van o.a. Lost and Found en Ouborg en de Reus. Zondag 25 september sluit het akoestische trio Roept u maar de Brandersfeesten in de Passage Schiedam af.

Brandersfeesten
Eind september is het drie dagen lang genieten van de Brandersfeesten in Schiedam. De Brandersmarkt, straatartiesten, kinderactiviteiten, Shantykoren en speciale fluisterbootrondvaarten. Het festival wordt dit jaar afgetrapt met The Kik! Meer informatie over de Brandersfeesten vind je hier.

Koopzondag & Live muziek
Tijdens de Brandersfeesten is de Passage Schiedam het hele weekend geopend. Ook op zondag 25 september openen de winkeliers hun deuren tussen 12:00 en 17:00 uur. Op deze extra koopzondag is er live muziek van het trio Roept u maar. Met pakkende zang, contrabas, akoestische gitaar en Cajon voldoet dit trio aan alle muzikale wensen van het winkelend publiek.

Lost and Found & Ouborg en de Reus
Op vrijdag 23 september starten de Brandersfeesten in Passage Schiedam met Lost and Found. Marco Diamantatos en Mike Vos zingen prachtige akoestische evergreens. Zaterdag 24 september staan er popcovers op het programma van het duo Ouborg en de Reus. Zanger gitarist Istvan Ouborg en de zanger gitarist Iwan de Reus spelen een zeer gevarieerd repertoire aan popcovers; met o.a. nummers van the Beatles, The Stones, Elvis Presley, maar ook Ed Sheeran, U2 en Justin Timberlake.

Recent Posts

Leave a Comment

verjaardagsfeest passage SchiedamBrandersfeesten Schiedam 2022