Brandersfeesten – Het Goed is Goud plein

 In Activiteiten

Een jarenlange traditie is het: de Brandersfeesten in Schiedam. Nu het terug is van weggeweest komen alle herinneringen weer boven. Weet je nog toen? Iedereen koestert wel een mooi moment. Met de slogan ‘Met wie ga jij’ daagt de organisatie bezoekers uit om de mensen met wie ze altijd een rondje deden ook dit jaar weer op te zoeken. Leuk om je vrienden mee te nemen naar nieuwe onderdelen als Het Goed is Goud plein.

Wat bied jij?
Het Goed, de gezellige en duurzame kringloopwinkel uit Schiedam pakt uit op de Vismarkt met een lounge plein én geweldige live muziek. Hier kun je chillen op vintage meubelstukken én als je het slim aanpakt neem je deze duurzame juweeltjes na de Brandersfeesten ook weer mee naar huis. ‘Bep&Tilly’ hebben met de meubels hun eigen Schiedamse huiskamer ingericht. Ze nodigen bezoekers uit om plaats te nemen en bieden ze een bakkie troost terwijl ze wachten op de Andersomvaart. De stoelen, tafels, lampen en andere huisraad zijn te koop. In de speciaal ontworpen BRF22 app kun je bieden en duimen dat je de trotse bezitter wordt van zo’n uniek stuk.

Alles in de app
In de Brandersfeesten app vind je ook het programma met daarin de line-up van je favoriete artiesten. Daarnaast staan alle speciale aanbiedingen van de ondernemers uit het centrum erin. Shop en hop. Zo heb je alles binnen handbereik!” Download de app via brandersfeesten.nl

Recent Posts

Leave a Comment