26 oktober – Halloween griezeltocht & photoboot

 In Nieuws

Op donderdag 26 oktober tussen 16.00 – 20.00 uur is er weer een Halloween Griezeltocht op de Hoogstraat in Schiedam Centrum.

Welk ingrediënt ontbreekt in de toverdrank?
Dit jaar zijn de heksen Bep & Tilly op zoek naar het ontbrekende ingrediënt voor hun toverdrank. Het schijnt dat dit ergens op de Hoogstraat te vinden is. Kinderen worden gevraagd mee te zoeken middels een speurtocht met allerlei opdrachten.

Het startpunt is op het Koemarkt pleintje. Vanaf daar zijn er op de Hoogstraat allerlei opdrachten als leren vliegen (op een bezem), geur herkennen, voelen, grabbelen en gooien. Zijn alle opdrachten uitgevoerd en is de stempelkaart vol, dan kunnen de kinderen hun kaart inleveren bij Hoogstraat 182 (Peachy Juicery). Hier kunnen ze het ingrediënt dat volgens hen ontbreekt, aan de toverdrank toevoegen. De stempelkaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij de ondernemers op de Hoogstraat. Check even de poster op het raam!

Halloween Photoboot in de Passage
Hoe leuk is het om zelf ook griezelig verkleed te komen! Tijdens de Griezeltocht op 26 oktober, kun je in de Passage plaatsnemen in de Halloween photobooth en van jouw scarry outfit een monsterlijk enge foto maken! Zo heb je tevens een mooie herinnering aan jouw deelname aan de Griezeltocht.

Recent Posts

Leave a Comment